Geerinckx L-B-J

BART & JURGEN GEERINCKX - 1e Nationale Asduif Fond jaarse 2022

Bart Geerinckx

Bart Geerinckx en zijn kameraad Jurgen Keustermans speelden een knap seizoen 2022 en hadden de 1e Nationale Asduif Fond jaarse KBDB op de kooi!

BART GEERINCKX - 1e Nationaal Kampioen fond oude 2019

Bart Geerinckx

Bart Geerinckx mag terugblikken op een schitterend seizoen 2019 dat bekroond werd met de titel van 1e Nationaal Kampioen Fond oude duiven. Onderweg werden er ook al meerdere veldslagen gewonnen.

L-B-J GEERINCKX – 1e Nationaal Asduif Grote halve fond Jaarse

Luc, Bart en Jurgen Geerinckx

Wommelgem – Vorige week waren we te gast bij een duivenmelker voor wie het pad de laatste tijd over rozen loopt. Dat is het minste wat er kan gezegd worden van Bart Geerinckx (32) uit Wommelgem. Zijn duiven liggen uitstekend in de markt en het seizoen 2015 was voor hem ook een meevaller van formaat. Bourges I en de rampzalige Chateauroux gooiden wat roet in het eten maar op de keper beschouwd mocht 2015 er wel zijn.

L-B-J GEERINCKX - 1e Nat. Argenton 16.363 oude

L-B-J Geerinckx

Wommelgem – Afgelopen weekeinde was opnieuw een voltreffer voor L-B-J Geerinckx ! Bij de oude duiven zorgden “Just Wait” en “Black Lady” voor de 1e en 2e plaats b? de 13.363 oude duiven.

L-B-J GEERINCKX - 1e Olympiadeduif All Round

L-B-J Geerinckx deden het knap in 2012 ! Ze hadden bovendien de 1e Olympiadeduif All Round 2013 in Nitra !

Wommelgem - De navel van de ring rond Antwerpen... waar alle files beginnen en eindigen... en waar de eerste spitsstrook van het land enig soelaas brengt tijdens het spitsuur ! Maar bij alle vrouwen welbekend omwille het fameuze Shopping Center. De dames met de brede glimlach... de mannen die sip kijken wanneer de rekening moet betaald worden... het is er een algemeen bekend gegeven !

L-B-J GEERINCKX - 1e NAT. ARGENTON 12.447 oude

L-B-J Geerinckx

Wommelgem - Zondagmorgen troffen we Bart en Jurgen met de smile van de grote dagen want afgelopen zaterdag was opnieuw “de” dag in de succesvolle carrière van de familie Geerinckx. Na vele donkere dagen brengt deze verdiende nationale overwinning nu toch even licht aan het einde van de tunnel. “De Nationaal”... een tweejaarse geschelpte witpendoffer... ging hen voor in de galerij van de nationale winnaars toen bij in 2009 op Derby Limoges de 11841 oude duiven naar zijn hand zette.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.