Bauters Jo

JO BAUTERS - 1e Nat. Limoges 10.699 jaarse

Jo Bauters

Jo Bauters heeft afgelopen weekend met de nationale overwinning uit Limoges jaarlingen een knappe prestatie aan zijn reeds uitmuntend palmares toegevoegd.

JO BAUTERS - 1e Nat. Cahors 6.356 oude

Jo Bauters

Jo Bauters, die nu als Bauters Pigeons door het leven gaat, heeft afgelopen weekend met de 1e Nat. Cahors tegen 6356 oude duiven een knappe prestatie aan zijn reeds imposant palmares toegevoegd.

JO BAUTERS – 1e Nat. Asduif Grote halve fond Jonge duiven

Jo en Mieke Bauters

Nieuwe vedette van de laatste jaren is ongetwijfeld Jo Bauters die een eerste keer volop in de belangstelling kwam toen hij in 2014 de 1e Nationaal Poitiers won. Hij bleef verder op hoog niveau presteren en tekende in 2016 opnieuw voor een knaller van formaat: zijn topduivin “Ellis” werd 1e Nationale Asduif Grote halve fond jonge duiven. 

JO BAUTERS - 1e Nat. Poitiers 12.379 oude

Jo Bauters

Gavere – Jo Bauters is zelfstandig dakwerker met 12 man personeel in dienst en heeft heel weinig tijd voor zijn duiven. Hij vertrekt ‘s morgens om 6 u en komt ‘s avonds om 18.30 u thuis. Gelukkig heeft hij zijn vrouwtje Mieke die de hokken krabt en een groot deel van de verzorging van de duiven voor haar rekening neemt ...

Het volledige artikel las u in De Duif van 18 juni.
Neem nu een abonnement.

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.