GOUDEN DUIF JUNIOR - Deelname 2016

Onderwerp: 

Ben je zelfstandig spelend jeugdlid? Neem dan zeker deel aan de Gouden Duif Junior! Je kunt het deelnameformulier onderaan deze pagina downloaden. Let op: insturen voor 31 oktober!
Natuurlijk mag ook iedereen de jeugdleden in zijn of haar vereniging op de Gouden Duif Junior attenderen.

Reglement

Vrij van deelname voor de liefhebbers die op 1 januari 2016 nog geen 18 jaar oud waren. Zij moeten lid zijn van de K.B.D.B. met wettelijke machtiging tot het houden van reisduiven, of lid zijn van de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie of de Duitse Bond, en over een afzonderlijke hoklijst beschikken. Voorts moeten ze op eigen naam spelen (dus niet in tandem-combinatie met oudere personen).

Er zijn drie reeksen te weten snelheid (60 tot 250 km.), halve fond (250 tot 500 km.) en fond (verder dan 500 km.). De kandidaten voor “Gouden Duif Junior” moeten drie resultaten insturen, behaald in minstens twee verschillende categorieën. Per weekend komt per categorie slechts één resultaat in aanmerking.
Voor snelheid en halve fond tellen de drie eerst geklokte duiven en voor de reeks fond de twee eerst geklokte duiven; telkens van de eerste 10 van de poulebrief. 
Indien men ervoor kiest om twee fonduitslagen in te sturen, moet men voor de tweede uitslag 3 duiven opgeven. Indien men ervoor kiest om 3 uitslagen van vitesse/halve fond te gebruiken, moet dit telkens met 3 duiven zijn.
Voor de reeks junior hoeft men dus niet de drie of twee eerst getekende duiven op te geven (mag uiteraard) maar de drie of twee eerst geklokte duiven op de uitslag. En dat van de eerste 10 v.d. poulebrief.    

Aandacht : Junioren die hebben ingezonden voor de Algemene Gouden Duif-competitie kunnen niet meer inzenden voor de Gouden Duif Junior.

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.