Barcelona

T. KOELE & ZOON - 1e, 2e en 3e Internat. Barcelona 17.109 d.

Tijmen en Willem Koele

Tijmen en Willem Koele wonnen de mooiste tiercé die er in duivenland te winnen valt: 1, 2 en 3 Internationaal Barcelona!

VINCENT SCHROEDER - 1e Nat. Barcelona 6310 oude

Vincent Schroeder

Iets voor de klok van 20u00 weerklonken uit Frankrijk de eerste meldingen. Het betekende het startsein van een knotsgekke editie, niet in het minst bij Vincent Schroeder te Schalkhoven.

SIL VAN VLIET - 1e Nat. Barcelona ZLU 5320 d.

Sil van Vliet

Ter Aar (N) werd op de kaart gezet door de sensatie op de marathonvluchten Sil Van Vliet! Amper 25 en nu al een der bekendste Nederlandse fondspelers.

JOOST DE SMEYTER - 2e Nat. Barcelona & 10e Nat. Perpignan

Joost De Smeyter-Restiaen

Joost De Smeyter behaalde in 2023 andermaal prachtige resultaten op Barcelona en Perpignan. Met wonderduivin “Garcia” heeft hij daarnaast de 2e beste Barcelonaduif van België over 3 jaar (en tevens kandidaat Olympiade Maastricht) op zijn hok!

MARC DESPLENTER - 1e Nat. Barcelona 6533 d.

Marc Desplenter

Het duurde lang, heel lang tot de eerste duiven België bereikten. De duisternis begon stilaan zijn werk te doen en de twijfel om te klokken in België werd groter met de minuut...

HAMED BEN MILOUD - 1e Internat. Barcelona 16.897 oude

Hamed ben Miloud

Voor het eerst nam Hamed ben Miloud deel aan Barcelona en het was gelijk raak! Hij wint aan een afstand van 909,5 kilometer internationaal Barcelona.

DOC. TEAM DELHOVE-PAESMANS-BOUFFA - 1e Internat. Barcelona 16.897 d.

Dr. Alain Delhove

Elke overwinning in de duivensport is mooi en iedere trofee schittert, maar in duivenland er is toch één trofee, één overwinning die net meer glans heeft dan de andere... Het summum in de duivensport blijft winnen op Barcelona!

BARCELONA 2022

Barcelona 2022

Komend weekend is het weer zover, de "vlucht der vluchten" - Barcelona - staat op het programma! Update: nationale winnaars.

Duivinnen boven op Barcelona?

Jan Vanermen

Wie kent niet de verhalen van bepaalde superduivinnen op wie vermoeidheid geen vat lijkt te hebben? En hoe zit dat met Barcelona? Dit artikel poogt op een gefundeerde wijze een antwoord te bieden op deze vraag.

ROBERT BEN aka LE PHENOMENE - 1st Internat. Barcelona 16.595 p.

Robert Ben

Robert Ben wished to stay out of the public eye after his international victory over Barcelona, but we finally got in touch with him and were allowed to come to "an audience" with Le Phénomène!

Pages

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.