Broeckx Niels

NIELS BROECKX - 1e en 3e Olympiadeduif Marathon Maastricht 2024

Niels Broeckx

Oud-Turnhout ademt echt nog duiven. Je bent ook nooit zeker van je overwinning alvorens de liefhebbers uit “de overvlucht” ook hebben gepakt. Een van de bekendste familienamen in deze duivenstad is zonder die van Broeckx.

NIELS BROECKX - Olympiadeduif Fond Roemenie

Niels, Marleen en Jan Broeckx

Afgelopen seizoen 2021 was een van de beste jaren uit hun carrière, zeggen Jan en Marleen in koor. Stof genoeg voor een leuke babbel op een gezellige lentedag.

NIELS BROECKX - 1e Olympiadeduif Fond Brussel 2017

Jan & Marleen Broeckx

Wellicht leverde het “306’ke” in 2015 een record door in 3 nationale vluchten in de top 14 te eindigen tegen een indrukwekkend aantal duiven. Jan en Marleen lieten zich niet verleiden door aanlokkelijke transferbedragen, hun vliegwonder zou de kans krijgen om een gooi te doen naar de Olympische titel.

NIELS BROECKX – Een geweldig seizoen 2015

V.l.n.r. Niels Broeckx, Marleen Govaerts en Jan Broeckx, het team achter de kolonie Niels Broeckx. Ze speelden een magnifiek seizoen 2015 !

Oud-Turnhout – Oud-Turnhout is een gemeente in het noordoosten van de provincie Antwerpen. De bewoners van enkele gehuchten van de stad Turnhout richtten in de 19e eeuw verschillende aanvragen tot de bevoegde instanties om afscheiding van de stad Turnhout.
In 1858 tekende Leopold I een besluit waardoor Oud-Turnhout op 1 januari 1859 een zelfstandige gemeente werd. Ondertussen kunnen ze daar in Oud-Turnhout zangeres Micha Marah... politicus Karel Van Miert... en wielrenner Leo Proost tot hun bekendste onderdanen rekenen.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.