LvdP

QUINTEN & NIELS NOEYENS - 1e Nat. Limoges 10.653 oude

Bart Noeyens

“Het Wonder van Merksplas”. Zo mogen we de topprestatie van “Black Junior” op Limoges (701 km) wel noemen.

GOUDEN DUIF GLANST!

Gouden Duif 2023

Wie had 43 jaar geleden, toen de Gouden Duif geboren werd, durven vermoeden dat het geesteskindje van Stan en Jan zou uitgroeien tot het mooiste feest van de internationale duivensport? Afgelopen zaterdag was het weer zover!

KRIS CLEIRBAUT - 1e Nationaal Kampioen fond jaarse 2023

Kris Cleirbaut

We zijn te gast bij Kris Cleirbaut en zijn trouwe luitenant Jens Goovaerts om te praten over hun wonderseizoen. De houtkachel brandt in hun duivenhuisje. Dit is de zoete inval voor duivenmelkers...

ANDRE ROODHOOFT - 1e Nat. Argenton 3990 oude

Andre Roodhooft

Andre Roodhooft voorstellen is overbodig. Toen hij in Antwerpen letterlijk alles ontelbare keren had gewonnen maakte Andre van de nationaals zijn nieuwe uitdaging. Nu wint hij nationaal Argenton bij de oude en is ook de snelste van alle 22.827 duiven.

MIRKO & DARKO MILOVIC - 1e Nat. Perpignan 5722 d.

Mirko & Darko Milovic

Vader en zoon Milovic klokten in de vroege ochtend de snelste Belgische Perpignanduif en halen daarmee de nationale winst binnen.

TEAM HOOYMANS.BE - 1e Nat. Libourne 4822 jaarse

Gregory Bekaert van Team Hooymans BE

Gregory Bekaert van Team Hooymans heeft ook nog eens de snelste van alle 8702 Libournevliegers! Greg: “Het resultaat is fantastisch. Ik had dit nooit verwacht.”

JOS THONE - 1e Nat. Bourges 8409 oude

Jos Thone

Op het moment dat in Tokio het Limburgse supertalent Nina Derwael zich klaarmaakte voor Olympisch goud, rinkelde in As de telefoon ononderbroken. “Nina” won bij de oude duiven en was tevens de snelste van alle 39.068 Bourgesvliegers.

WIM DE TROY - 1e Nat. Limoges 9218 jaarse

Wim De Troy

Wim en Steven De Troy winnen niet alleen bij de jaarse, hun winnaar "Wout" is tevens de snelste van alle 16.204 Limogesvliegers.

GUNTHER CEULEMANS - 1e Internat. Agen jaarse

Gunther Ceulemans

Gunther Ceulemans: duivensport is zijn hobby en passie. De gouden constatatie van “Robinne” op Agen is de kroon op zijn werk.

NUYENS-DRUYTS - Kunstenaars met de kleine mand

Nuyens-Druyts

Jef Nuyens en Rene Druyts vormen de combinatie Nuyens-Druyts. Heel 2020 is geen dierenarts op hun hok geweest maar ze spelen wel hard. Hun prestaties hebben nooit het licht van de schijnwerpers gehaald. Tijd om dat te veranderen!

Pages

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.