St. Vincent

SVEN ANWEILER - 1e Internat. St. Vincent 9533 oude

Sven Anweiler

De internationale winst op St. Vincent werd een heuse nek-aan-nekrace die werd gewonnen door Sven Anweiler uit het Duitse Nußloch.

ALAIN & MAXIME HENRY - 1e Nat. St. Vincent 2853 oude

Alain & Maxime Henry

St. Vincent 2023 ging tumultueus van start, maar voor de winnaar maakt dit allemaal niets uit. Goeie lossing, slechte lossing, goed weer, slecht weer, voor wie met de zegeruiker mag zwaaien telt enkel die bos bloemen in zijn hand.

JOHN HARDEBOL - 1e Internat. Tarbes (St. Vincent) 10.237 d.

John Hardebol

De tijd wees 6.26.35 uur aan. John Hardebol zag plots een duif als een kogel aankomen tussen de huizen door en meteen op de klep duiken. “Daar is ze...” ging het door zijn hoofd.

COUSAERT-WILLEMS - 1e Nat. Tarbes (St. Vincent) 2899 d.

GEORGES COUSAERT en ROMAIN WILLEMS

De tandem Georges Cousaert en Romain Willems speelt succesvol met de duiven op de grote fond. Een nationale overwinning ontbrak nog op het palmares maar met 1e Nat. Tarbes (St. Vincent) werd dit hiaat opgevuld.

DE SMEYTER-RESTIAEN - 1e Nat. St. Vincent 3080 oude

Joost De Smeyter-Restiaen

Een grandioos resultaat op St. Vincent voor deze Meldense grootmeester. Zijn "Tadej" kwam als een speer op de spoetnik toe geschoten en perste er de laatst meters nog een sprintje uit.

FREIALDENHOFEN & ZONEN - 1e Internat. St. Vincent 8269 oude

Freialdenhofen & Zonen

Het seizoen 2021 was al “ganz gut” voor de familie Freialdenhofen, maar dat er op St. Vincent ook een internationale zege in het verschiet lag, was een grote verrassing.

FRANCIS SULMON - 1e Nat. St. Vincent 3038 d.

Francis Sulmon

Voor de nationale overwinning uit St-Vincent ging het richting de Franse grens, meer bepaald naar Bleharies.

LEGRAND PERE & FILS - 1e Internat. St. Vincent 6066 oude

Jacky en Jessy Legrand

De vader-zooncombinatie Jacky en Jessy Legrand uit het Franse Saint-Etienne-au-Mont gaat aan de haal met de winst op Internationaal St. Vincent.

NOEL PEIREN - 1e Nat. St. Vincent 2950 d.

Noel Peiren

In een schitterende carrière schreef Noël Peiren 1e nat. Limoges, 1e nat. Bourges, 1e nat. Brive, 1e internat. Soustons, 1e nat. Barcelona en nu ook 1e nat. St.Vincent op zijn palmares.

AD FORTUIN - 1e Internat. St. Vincent 10.597 d.

Ad Fortuin

Een half uur na de eerste Nederlandse melding op Sint Vincent, klokt Ad Fortuin zijn tweede getekende "Willeke". Daarmee wordt ze 1e Internationaal St. Vincent 2019.

Pages

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.