WILLEM DE BRUIJN - Aankonding verkoop 75 jonge duiven

Liefhebber: 

Onderwerp: 

Een bewezen goudader... beter wordt het niet!

Donderdag 27 december a.s. in Thorn (NL): publieke verkoop van 75 streng geselecteerde jonge duiven 2018 (grotendeels kweekklaar)
van Willem de Bruijn uit Reeuwijk (NL)

Zelf kweker en speler van nationale asduiven, nationale winnaars en Olympiadeduiven. Daarnaast leverancier van een resem uitzonderlijke kweekduiven in binnen en buitenland!

Op eigen hok bereikte Willem dit jaar opnieuw het hoogste niveau en wereldwijd lukken er heel veel mensen met zijn duiven. Voorbeelden in Nederland, België en Duitsland zijn C.&.M. Everling (2 Olympiadeduiven) L.&H. Sioen (3 nationale winnaars),  J. & L. van de Pasch, (meerdere NPO-winnaars, nationale asduiven en Olympiadeduiven) en Hans Boenders (1e Ned. Olympiadduif Allround 2017 Brussel) Norbert Ally (in 2018 1e Nationaal Angouleme jrl. met 17 minuten vooruit) en Horst en Frank Sander (Gouden Duif winnaar Dld. 2014)

De vraag naar zijn duiven wordt nog steeds groter omdat de successen en referenties zich blijven opstapelen. En Willem kan de belangstellenden niet allemaal persoonlijk ontvangen. Dat gaat eenvoudigweg niet. Daarom is opnieuw besloten met sportblad ‘De Duif’ een lot jonge duiven publiek te verkopen uit het beste dat Willem bezit. En zo iedereen de kans te geven! Hijzelf nodigt u dan ook van harte uit deze duiven te komen bekijken !

Er komen jongen in de verkoop van wonderkweker ‘Olympic Hurricane’, van ‘Jacob’, ‘Tooske’, ‘Marianne’, ‘Rosa’, ‘Bombarie’ ,‘Uranus’, ‘Floris Jr.’ ,‘Dochter Olympic Niels’, ‘Gijs’, ‘De Herman‘, supercrack ‘Murphy’s Law’, ‘Olga’, etc.

Onder de aanwezigen met een koperskaart worden na afloop twee duiven verloot, en voor iedereen is er gratis koffie en vlaai!
De volledige beschrijving verschijnt in “De Duif” van 12 december en hier op onze website.

Willem de Bruijn announcement auction
(klik op de afbeelding voor een vergroting)

 

 

 

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.