WILLEM DE BRUIJN - Aankondiging verkoop van 75 streng geselecteerde jonge duiven 2017

Liefhebber: 

Onderwerp: 

Op eigen hok bereikt Willem jaar na jaar het hoogste niveau op regionaal en nationaal vlak. En dat al vanaf 1987! Dit jaar wint hij 9 eerste tegen een massa duiven en heeft hij de 5e, 10e, 12e en 14e nationale asduif WHZB, de 1e vitesse-midfondduif NL Pipa Ranking en 1e beste midfondduif in de nationale competitie de Allerbeste. Tekenend voor de onverminderde kracht van dit superhok. En wereldwijd lukken er heel veel mensen met zijn duiven. Voorbeelden zijn C.&.M. Everling (2 Olympiadeduiven), L.&H. Sioen (3 nationale winnaars), J. & L. Van de Pasch (in 2017 bv. 1e en 7e nationale asduif jong WHZB met twee kleinkinderen van ‘Olympic Hurricane’ en 3e nationale asduif jong WHZB met een kleinkind van ‘Erica’) en Hans Boenders (1e Ned. Olympiadduif Allround  2017 Brussel).
Het wekt geen verbazing dat de vraag naar zijn duiven onverminderd groot is omdat de successen en referenties zich blijven opstapelen. Zeker ook uit Belgie ! En Willem kan mensen met belangstelling voor zijn duiven niet allemaal persoonlijk ontvangen. Dat gaat eenvoudigweg niet omdat hij (68 jaar !) tot september van dit jaar ook nog steeds vol ging voor zijn andere passie: zijn werk als tandarts. Opnieuw is besloten met sportblad De Duif een lot jonge duiven publiek te verkopen uit het beste dat Willem bezit. En zo iedereen de kans te geven!
In de verkoop jongen van de absolute topkwekers in Reeuwijk als ‘Olympic Hurricane’, ‘Zidane’, ‘Tineke’, ‘Tooske’, ‘Jacob’, ‘Hunter’, ‘Marianne’, ‘Gijs’, ‘Rosa’, ‘Brutus’, ‘Dochter Olympic Niels’ etc.

De verkoop vindt plaats op donderdag 28 december a.s. in Thorn (Nl). De verkooplijst vindt u volgende week in De Duif en hier op de website!

Announcement auction Willem de Bruijn

Announcement auction Willem de Bruijn

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.